Blog

hlklk

lkölkölk

Tietoa yliopistoneuvotteluista YHL:n sivuilta:
http://www.yhl.fi/yhl/index.asp

Työtaistelutietoa YHL:n sivuilta:
http://www.yhl.fi/yhl/edunvalvonta/neuvot/tyotaistelutietoa.asp

AaltoHY:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 23. maaliskuuta klo 15.00 Helsingin kauppakorkeakoulun päärakennuksen Ravintola Proffassa C-230, katuosoite on Runeberginkatu 14-16, Helsinki. Kahvitarjoilua ja arpajaiset.

Kokouksen esityslistalla on normaalit kevätkokousasiat mm. edellisen vuoden toiminta- ja tilikertomuksen hyväksyminen ja vahvistaminen.

Kokouksen asiakirjat lähetetään kirjallisina jäsenille viikkoa ennen kokousta.

Jäsenristeily Tallinnaan 17.-18.9. Tallinkin m/s Baltic Princessalla. Tervetuloa mukaan tutustumaan yhdistyksen jäseniin merellisissä merkeissä. Lähtö pe 17.9. klo 18.30 ja paluu la 18.9. klo 16.30. Risteilyyn kuuluu illallinen viineineen, aamiainen sekä kahden hengen hytit. Hinta jäsenille 25eur/hlö, yhdistys maksaa loput!!

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia anne.jaaskelainen@tkk.fi. Ilmoita koko nimesi, syntymäaikasi, gsm-numerosi sekä hyttikaveritoive.

Syyskokouksen päätökset

TKKHY:n viimeinen syyskokous pidettiin Dipolissa 1.12. Kokouksen alussa hyväksyttiin toisen kerran sääntömuutokset, joilla yhdistyksen nimeksi tulee Aalto-yliopiston henkilökuntayhdistys (AaltoHY), ja kokouksessa valittiin AaltoHY:lle uusi puheenjohtaja ja hallitus.

Puheenjohtajaksi valittiin Janne Salonen (töissä TKK:n kirjastossa). Puheenjohtajan toimijausi on kaksivuotinen

Valittiin myös 12 hallituksen jäsentä. Seuraavat henkilöt valittiin AaltoHY:n hallitukseen:

2 vuodeksi valittiin: Petri Peltonen, Jan-Markus Rossi, Börje Helenius, Anne Jääskeläinen, Pasi Lehto, Matti Seppä

Vuodeksi valittiin: Jukka Oksanen, Seija Hämäläinen, Erkki Halonen, Leena Meilahti, Ilkka Hanhivaara, Anne Kinnunen

Pääluottamusmieheksi valittiin Seija Kilma 2 vuodeksi

Luottamusmiehiksi valittiin: Timi Lehtola (varalle: Erkki Halonen)

Börje Helenius (varalle: Jukka Oksanen)

Petri Peltonen (varalle: Jan-Markus Rossi)

Jukka Helle (varalle: Pertti Alho)

Tuula Pöyhönen (varalle: Irma Planman)

Tilintarkastajiksi valittiin Kaija Koskelo ja Sinikka Sahakangas

Varatilintarkastajiksi valittiin Ilari Rantala ja Maire Kainiemi

Kokouksen päätteeksi kokouksen puheenjohtajalle Ilari Rantalalle ojennettiin kukat ja lahja eläkkeelle siirtymisen vuoksi

Jäsenmaksu pysyy samassa missä se on ollut TKKHY:ssä, eli 1,2 prosenttia palkkasummasta, josta 1,05 prosenttia tilitetään YHL:ään (mm. työttömyyskassaan)

Janne Salonen

Ohessa olen lisännyt tulevan AaltoHY:n uudet säännöt, siinä muodossa kun ne kertaalleen on jo hyväksytty, ja vielä toisen kerran pitää hyväksyä tulevassa syyskokouksessamme 1.12. Tutustukaa

TKKHY syyskokous 1.12.2009

TKKHY:n viimeinen syyskokous pidetään tiistaina 1.12. 2009 alkaen klo 15.00. Paikka: Dipoli (Otakaari 24), Sali 4A (2. krs). Kahvitarjoilua.

Kokouksessa on normaalien syyskokousasioiden lisäksi sääntömuutosten toinen käsittely. Kokous on nykyisen TKKHY:n viimeinen kokous. Toimintamme jatkuu vuoden 2010 alusta lähtien Aaltoyliopiston Henkilökuntayhdistyksenä. Siihen kuuluvat meidän lisäksemme Helsingin Kauppakorkeakoulun Henkilökuntayhdistyksen nykyiset jäsenet, sekä Taideyliopistojen henkilöstöyhdistyksen Taideteollisessa Korkeakoulussa toimivat jäsenet.

Syyskokouksessa valitaan puheenjohtaja sekä 9-12 hallituksen jäseniä. Kokouksessa valitaan myös luottamusmiehet ja yhdistyksen tilintarkastajat. Kokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2010.

Kokouksen esityslista julkistetaan tällä palstalla hyvissä ajoin ennen kokousta. Kokouskutsu lähetetään myös kirjallisena TKKHY:n jäsenille.

TKKHY:n hallituksen puolesta

Janne Salonen

vt. puheenjohtaja

TKKHY järjestää informaatiotilaisuuden Aalto-yliopistoon siirtymisen aiheuttamista henkilökuntaa koskevista asioista.

Informaatiotilaisuus pidetään

tiistaina 27.10. 2009 klo 14.30

Paikka: TU2, TUAS-talo, Otaniementie 17, Espoo

Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL ry:n puheenjohtaja Kerttu Pellinen tulee kertomaan ajankohtaisista asioista

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen pääluottamusmies Seija Kilmalle, seija.kilma@tkk.fi

Tarjoilua

Tervetuloa!

Hallitus

Myös TKKHY:n, tulevaisuudessa Aalto-Yliopiston Henkilökuntayhdistys tulee siirtymään wikiympäristöön ajankohtaisia asioita, tiedotuksia ja keskusteluja varten. Olemme nyt aloittelemassa tätä, ja tämä toiminta käynnistyy varmaan hitaanlaisesti. Mutta siitä ei pidä hermostua

Janne Salonen

vt. puheenjohtaja

Aalto-yliopiston henkilökuntayhdistyksen yhteisöllinen sivusto on avoimessa demossa, eli sivusto ei ole vielä virallinen.

Kommentit, seinäkirjoitukset yms. ovat tervetulleita.