Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Jäseneksi liittyminen

Aalto-yliopiston henkilöstöyhdistyksen AaltoHY:n jäsenenä eduistasi Aallon työntekijänä huolehditaan ja yhdistykseltä saat tukea työelämään liittyvissä kysymyksissä. AaltoHY:n jäseneksi voi liittyä jokainen Aalto-yliopiston henkilökuntaan kuuluva tai Aalto-yliopiston yhteydessä toimivan työpaikan työntekijä (esim. ACRE, AaltoEE, AYY).

Aalto-yliopiston henkilöstöyhdistys ry, AaltoHY, kuuluu Ammattiliitto Prohon.

Täytä liittymislomake verkossa.  Anslutningsblanketten på svenska.

Merkitsee lomakkeeseen työpaikaksesi joko Aalto-yliopisto, tai sen korkeakoulun virallinen nimi, jossa työskentelet. Lomakkeessa ei ole mahdollisuutta valita omaa jäsenyhdistystä, mutta siinä on kenttä, johon liittyvä jäsen voi merkitä tulevan yhdistyksensä - merkitse siihen Aalto-yliopiston henkilöstöyhdistys. Kentän voi myös jättää tyhjäksi, jolloin jäsen ohjataan Pron toimesta oikeaan yhdistykseen työnantajan perusteella.

Muista tulostaa myös jäsenmaksun perintäsopimus liittymislomakkeen alareunassa näkyvästä painikkeesta. Täytä perintäsopimus ja toimita se työnantajasi palkanlaskentaan.

Saat antamaasi matkapuhelinnumeroon tekstiviestin, kun Pron jäsenrekisteri on vastaanottanut liittymislomakkeesi.

Katso lisätietoa jäseneduista ja jäsenmaksusta sivulta Infoa jäsenille.

Jäsenten hankinta

Joukossa on voimaa. Tule mukaan hankkimaan uusia jäseniä!

- Uusi jäsen saa yhdistykseltä: 20e lahjakortti (Stockmann/S-ryhmä), postitetaan liittymisen jälkeen

- Vie potentiaalinen jäsen lounaalle: AaltoHY:n nykyinen jäsen voi tarjota jäsenyydestä kiinnostuneelle henkilölle kohtuuhintaisen lounaan voidakseen kertoa hänelle lisää jäsenyydestä. Lisätietoa yhdistyksen puheenjohtajalta.

-  Ammattiliitto Pro antaa jäsenen hankkineelle jäsenelle lahjakortin (S-/K-ryhmä). Täytä lomake jäsenen hankittuasi: https://www.proliitto.fi/pron-jasenyys/suosittele-jasenyytta. Lisäksi jäsenhankkija saa yhdistykseltä lahjakortin, se postiteaan liittymisen jälkeen (ilmoita hankkimastasi jäsenestä puheenjohtajalle).

Katso jäsenedut ja lisätiedot jäseneksi liittymisestä täältä: Infoa jäsenille
  • No labels