Top Leader - Kyvykkyyksiä etsimässä

Workspace Navigation

Työpajat

Kehittämistyöpajat

Projektissa järjestetään kolme kehittämistyöpajaa. Niissä luodaan sisältöjä koulutuksiin ja kartoitetaan erilaisia oppimispolkuja. Lisäksi työpajat toimivat erinomaisena verkostoitumispaikkana alan toimijoille. Näihin tilaisuuksiin ovat tervetulleita yritysten edustajien lisäksi kaikki asiasta kiinnostuneet kuten esim. kouluttajat, liittojen edustajat, konsultit ja virkamiehet.

Kehittämistyöpajoihin on mahdollista osallistua myös verkon kautta. Myös verkkotyöskentelyyn ilmoittaudutaan etukäteen.

Verkkotyöskentelyyn osallistutaan tämän sivun kautta (ks. oikea palsta), ja tälle sivulle on helppo lyhennetty osoite www.aaltopro.fi/toponline. Ilmoittautuminen työpajoihin on osoitteessa www.aaltopro.fi/top.

1. Työpaja

Ensimmäinen Top Leader -työpaja järjestettiin 22.5.2013. Katso sen tulokset täältä.

2. Työpaja

Toinen Top Leader -työpaja järjestettiin 2.10.2013. Katso sen tulokset täältä.

3. Työpaja

Kolmas Top Leader -työpaja järjestettiin 6.2.2014. Katso sen tulokset täältä.  

Online-osallistuminen työpajoihin

Ajankohtaista

Tilannepäivitys 6.2.2014

Online-lähetys ei valitettavasti tänään ole toiminnassa.

Top Leader -projekti liittyi Facebookiin. Tervetuloa mukaan!

Online-lähetykset järjestetään Aalto-yliopiston Adobe Connect -palvelussa


Livelähetysten aikana voit kommentoida ja osallistua joko Adobe Connectin chatissa tai Twitterissä. Linkit live-lähetyksiin aktivoituvat työpajapäivänä.

Näin kirjaudut live-lähetykseen:

  1. Avaa Adobe Connect
  2. Valitse kirjautumisvaihtoehto Enter as a Guest, kirjoita nimesi ja paina Enter Room. Odota rauhallisesti, kunnes host päästää sinut sisään.

Top Leader Twitterissä (#topleaderaalto)

Työpajojen aikana Top Leaderin twittertagi käy kuumana. Seuraa tiedostusta ja osallistu keskusteluun.

2 Comments

  1. Live-osallistujalta: Minusta tässä ollaan nyt todella keskeisen teeman äärellä ja olen samaa mieltä Jari Laineen esittämien ajatusten kanssa, että saksalaisista SME:stä (Mittelstand) voi varmasti löytää joitakin hyviä ’’ideoita/käytäntöjä’’ suomalisiin SME:hen. On minusta hyvä huomioida, että monet erittäin hyvät asiat kuten täsmällisyys ovat sekä suomalaisten että saksalaisten SME käytössä jo nyt.

  2. Live-osallistujalta: Minusta eräs koulutusohjelman kehityksessä huomioitava asia on:  Team Finland etenee ja sen pitäisi päivä päivältä helpottaa meidän SME yritysten käytännön johtamista tulevaisuudessa (tavoite: Todellinen yhden luukun periaate).