Communicum

Workspace Navigation

Mikä Communicum on?

Communicum on viestintä- ja media-alan yhteistyöhanke Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston välillä. 

Communicum-yhteistyöhankkeen myötä luodaan yhteistoimintaa Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston viestinnän ja median tutkijoiden, opettajien ja opiskelijoiden välille. Perusajatuksena on ”mielummin yhteistyötä kuin kilpailua”. Communicum toimii tälle yhteistyölle eräänlaisena ihmisiä ja toimintaa alleen yhdistävänä sateenvarjona. Communicumissa ovat mukana Aallon kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksen organisaatioviestinnän oppiaine sekä Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksen viestinnän oppiaine.

Toiminta alkoi lukuvuoden 2011-2012 alussa. Communicumissa mukana olevat oppiaineet ovat avanneet paikkoja tietyiltä kursseiltaan, jonne Communicum-oppiaineiden opiskelijat voivat hakea. Lisäarvo on siinä, että näin voidaan monipuolistaa kurssitarjontaa sekä saattaa opiskelijoita tekemisiin toistensa kanssa yli yliopistorajojen. 

Opiskelijoille yhteistyön konkreettisin muoto on yliopistorajat ylittävän liikkuvuuden helpottaminen. Kurssipaikkoja hakemaan ovat oikeutettuja seuraavien laitosten opiskelijat: 

Aallon kauppakorkeakoulun johtamisen laitoksen organisaatioviestinnän oppiaine

HY sosiaalitieteiden laitoksen viestinnän oppiaine

 

  • No labels
No files shared here yet.