Valokuva: Anna Keune                                                Valokuva: Tärähtäneet Ämmät .
 .
.

Luovien alojen tekijänoikeutta koskeviin kysymyksiin löytyy selkeä ja helppolukuinen vastaus Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelun verkkkomateriaalista. Verkkomateriaalissa on artikkeleja ja luentomateriaaleja tekijänoikeudesta aihealueilla:

Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelun verkkomateriaali on tehty Opetusministeriön tuella. Palvelun ohjausryhmään kuuluu edustajia Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelua ylläpitävistä yliopistoista, Aalto-yliopistosta, ja Taideyliopistosta http://www.uniarts.fi/fi/. Nettimateriaalin ovat kirjoittaneet oikeusnotaari Jukka Jäske , OTK, TaM Tiina Nevanperä ja OTK, tekijänoikeusasiamies Maria Rehbinder.

Oheinen materiaali  on Taideyliopistojen tekijänoikeusasiamiehen tulkinta tekijänoikeuslain suojaamien teosten ja esitysten  käytöstä  opiskelussa, opetuksessa, tutkimuksessa ja  luovilla aloilla Suomen  tekijänoikeuslain  ja oikeuskäytännön mukaan.Tämän neuvontamateriaalin sisältö ei poista tarvetta käyttää asiantuntevaa lakimiestä oikeustoimissa. Aalto-yliopisto ja palvelua ylläpitävän konsortion yliopistot eivät korvaa vahinkoa, jota lukija katsoo kärsineensä aineiston sisällön johdosta.

Yhteystiedot

Maria Rehbinder, Tekijänoikeusasiamies
Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelu

Email: maria dot rehbinder at aalto dot fi

Aalto-yliopisto

Tutkimuksen tukipalvelut

PL 31000
FI-00076 Aalto,

Hämeentie 135 C, huone 343

Helsinki

.

Art University Copyright Advice by Maria Rehbinder, Jukka Jäske, Tiina Nevanperä is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License.

 
  • No labels