Sisu HELP


Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 25 Current »

[på svenska] [in English]

Huom!

Tällä hetkellä ruuhkautumisen vuoksi opintosuunnitelman kautta lähetettyihin viesteihin ei ole mahdollista vastata. Saat kommenttia opintosuunnitelmastasi, mikäli laitat sähköpostilla pyynnön oman koulun opintohenkilökunnalle (yhteystiedot Intossa) tai lähettämällä kokonaisuuden hyväksyttäväksi.


Voit lisätä opintosuunnitelmaan yleisiä tai tiettyyn kohtaan kohdistettuja kommentteja esim. Aalto-yliopiston ulkopuolella suoritetuista tai suoritettavista opinnoista. Yleiset kommentit kohdistuvat koko opintosuunnitelmaan ja kohdistetut valitsemaasi kohtaan suunnitelmassa (esim. opintojakso tai -kokonaisuus). Kommentteja ei voi muokata tai poistaa lähettämisen jälkeen.

  • Paina oikean yläkulman ohjaus-painiketta ja valitse sen jälkeen yleinen tai kohdistettu kommentti . Kun valitset kohdistetun kommentin, voit valita, mihin tutkintorakenteen kohtaan kommentti kuuluu. 

Ohjaus-painike

  • Ruksi vielä laatikko, jossa vahvistat tiedostavasi arkaluontoisten tietojen lähetykseen liittyvät asiat ja paina Lähetä.

Arkaluontoisten tietojen lähtettämisen hyväksyminen


Huomioithan, että kommentti ei toistaiseksi tulostu opintosuunnitelmaan.


  • Jos kommenttisi käsittää toisen Sisu-järjestelmän piirissä olevan yliopiston opintojakson tai -kokonaisuuden (esim. JOO-opinnot), toimi seuraavasti:
    Mene Haku-toiminnon kautta etsimään haluamasi kurssit. Muista vaihtaa yliopisto haluamaksesi Hae opintoja -kentän perässä. Huom! Aalto-yliopisto ei vastaa muiden yliopistojen tietosisällöstä.

  • Mene Opintojen rakenne -näkymään, jossa klikkaa auki vasemman reunan Sijoita suunnitelmaan -avustimen ja sijoita opintojaksot tai -kokonaisuudet niihin kokonaisuuksiin, joihin sen sijoittaminen on mahdollista. Muista vahvistaa valinta oikeassa valinta-avustimessa. Nämä opintojaksot ja -kokonaisuudet näkyvät tulosteella. 

  • No labels