Sisu HELP

Opiskelijan Sisu-ohjeet 10.1.2023 alkaen aalto.fi-sivustolla

Linkki uusiin ohjeisiin
Opiskelijan ohjeet poistetaan täältä 31.1.2023. Opettajien ja hallinnon ohjeet jäätävät edelleen tälle sivustolle.

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 26 Next »

Huomio! Ohjeet ovat vielä kesken ja niitä tullaan täydentämään Aallon sisäisten valmistumiskäytäntöjen osalta alkukevään 2021 aikana.  Sisu käyttöönoton aikataulun mukaisesti on suunniteltu, että opiskelija hakee valmistumista Sisusta 25.5.2021 alkaen.

Kohdassa valmistumisen hakeminen on kerrottu milloin voit tehdä valmistumispyyntösi ja miten valmistumispyyntö Sisussa tehdään. Tämän lisäksi on ohjeistettu miten näet hyväksytyn/hylätyn päätöksen valmistumisestasi.

Valmistumishakemus tehdään kyseisellä hetkellä olevan opintosuunnitelman mukaan eikä opintosuunnitelmaan myöhemmin tehdyt muutokset enää vaikuta siihen. Huomioithan, että voit hakea valmistumista vain ensisijaisesta suunnitelmastasi. Jos haet valmistumista ja teet valmistumispyynnön väärään tutkinto-ohjelmaan tai tarkentavaan valintaan, hakemuksesi voidaan hylätä ja sinua voidaan pyytää korjaamaan suunnitelma opiskeluoikeutesi mukaiseksi. Voit tehdä valmistumispyynnön eli hakea valmistumista vain, jos opinto-oikeutesi on aktiivinen (läsnä- tai poissaoleva ja opiskeluaikaa on jäljellä).  • No labels