OPIT

EXAM

EXAM - Sähköinen tenttipalvelu

Digital assessment

EXAM - Sähköinen tenttipalvelu on järjestelmä, joka mahdollistaa tentin toteuttamisen, suorittamisen ja arvioimisen sähköisenä. Voit tutustua EXAMin yleisesittelyyn Tulevaisuuden tenttiminen-sivustolla.

EXAM toimii siten, että opettaja luo tentin, aikatauluttaa ja arvioi sen EXAM-verkkopalvelussa. Opiskelija puolestaan varaa henkilökohtaisen tenttiaikansa verkkopalvelussa, mutta saapuu suorittamaan tentin itse valitsemaansa videovalvottuun EXAM-tenttihuoneeseen Aalto-yliopiston kampukselle. Voit kirjautua verkkopalveluun osoitteesta: https://exam.aalto.fi.


Opettajan EXAM-ohjeet

exam_prosessiCSC - Tieteen tietotekniikan keskus, joka ylläpitää EXAM -sähköistä tenttipalvelua, on laatinut opettajan oppaan tentin ja arvioinnin toteuttamiseen. Opas löytyy suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Opettajan on hyvä tutustua myös Aallon omiin Opiskelijan Exam-ohjeisiin ennen tenttijärjestelmän käyttöä. Opiskelijaohjeet löytyvät alta. Koronan vaikutukset Exam-tenttimiseen.


Opiskelijan EXAM-ohjeet

Tarkemmat opiskelijan tentti-ilmoittautumisohjeet ja vinkit tenttiin valmistautumiseen löytyvät opiskelijan Exam-ohjeet -sivuilta.


Exam-tenttitilat Aalto-yliopiston kampuksella


  Exam-tenttitilat ja tukipalvelut suljettu 3.-28.7.2023

Huone

Työasemien määrä

Sijainti

Lento

5

Harald Herlin -oppimiskeskus, 2. kerros, Otaniementie 9

OK1Y339A

28

Kandidaattikeskus, 3.kerros, Y-siipi, Otakaari 1

OK1M321

8

Kandidaattikeskus, 3.kerros, M-siipi, Otakaari 1

OK1M327

8

Kandidaattikeskus, 3.kerros, M-siipi, Otakaari 1

XS OK1M131

Esteetön tenttitila, varattu opiskelijoille, joille on myönnetty kirjallinen suositus henkilökohtaisista opintojärjestelyistä. Tällöin tentin nimessä tulee olla XS-etuliite (XS TENTIN NIMI).

1

Kandidaattikeskus, 1.kerros, M-siipi, Otakaari 1

HUOM! Tenttihuone XS OK1M131 on varattu opiskelijoille, joille on myönnetty kirjallinen suositus henkilökohtaisista opintojärjestelyistä. Tällöin tentin nimessä tulee olla XS-etuliite (XS TENTIN NIMI). Ilman XS-etuliitettä olevien tenttien varaukset poistetaan ylläpidon puolesta.

Tarkista Oppimiskeskuksen aukioloajat ja Kandidaattikeskuksen aukioloajat aina enne tenttivarauksen tekemistä.
Muistathan myös tarkistaa poikkeusaukioloajat sivuilta. Tentin suorittajan velvollisuus on tarkistaa itse, että rakennus on auki hänen varaamanaan ajankohtana. Exam-järjestelmään poikkeusaikataulut päivittyvät joskus viiveellä.

Tutustu videolta Exam-tenttitilaan:

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää sähköisestä tenttimisestä, opettajat ja henkilökunta voivat ottaa yhteyttä MyTeaching Support -palvelun kautta tai sähköpostiosoitteella exam@aalto.fi, opiskelijat sähköpostiosoitteella exam@aalto.fi

  • No labels