Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

[in English]

Tervetuloa Oppimisen IT -tiimin sähköisen asioinnin ohjesivulle!


Näille sivuille on koottu Oppimispalveluiden (LES) sähköisen asioinnin ohjeita eAge ja Nintex -järjestelmissä. Nämä sivut korvaavat aikaisemman eAge ohjesivun.

Sivun vasemmassa reunassa olevasta valikosta pääset ohjeisiin, jotka on jaoteltu käyttäjäryhmittäin. Ohjesivuja päivitetään tarvittaessa.

Otamme mielellämme palautetta uusista sivuista. Kommentit, ideat ja toiveet koskien sähköisen asioinnin ohjesivuja voi laittaa osoitteeseen eage(at)aalto.fi tai opit-esupport(at)aalto.fi

eAge - sähköinen asiointijärjestelmä

eAge on Aallon järjestelmä, jota käytetään web-lomakepohjaisiin asiointiprosesseihin. Järjestelmä on käytössä erilaisissa opintoasioiden prosesseissa (esim. opinnäytteiden arvostelu, lisäajan hakeminen, todistushakemukset) sekä tapahtumailmoittautumisissa. eAgen käytöstä ollaan luopumassa, eikä eAgeen tehdä enää uusia oppimispalveluiden asiointiprosesseja.

Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat pääsevät kirjautumaan eAgeen Aalto-tunnuksella. Jos käyttäjällä ei ole Aalto-tunnuksia, järjestelmään voi rekisteröityä ulkopuolisena käyttäjänä ja sen jälkeen aktivoida rekisteröitymisen järjestelmän antamien ohjeiden mukaisesti.

Tapahtumailmoittautumisten käsittely eAgessa:

Nintex - sähköinen asiointijärjestelmä

  • Käyttäjätuki ja käyttöoikeudet: nintex-les(at)aalto.fi

Search

  • No labels