OPIT

WinOodissa ongelma lisättäessä uutta opiskelijaa jolta löytyy hetu jo henk.kuntaroolilla Oodista

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hei,

 

Valitettavasti WinOodin uusimmassa versiossa 4.7.1 on ongelma, joka estää lisäämästä jo henkilökunnan roolilla olevalle henkilölle Opiskelija roolia samalle henkilötunnukselle, Opiskelijan  perustietojen kautta. Ongelma syntyy Oodissa jo aikaisemmin löytyvästä henkilötunnuksesta. Kun lisätään opiskelijan perustiedoissa hetu – antaa Oodi ilmoituksen

”Opiskelijan tiedot ovat jo järjestelmässä. Tiedot tulevat pohjatiedoksi näytölle.” kun painaa OK  sulkeutuu Oodi ja antaa virheilmoituksen Fatal error: 8019 – Divide by zero.  

Ongelma on löydetty ja saatu korjattua, mutta WinOodin versio johon korjaus on tehty voidaan ottaa käyttöön vasta lomien jälkeen, aikaisintaan elokuussa.

Ongelma ilmenee vain lisättäessä uutta opiskelijaa WinOodin kautta, jolta jo aikaisemmin löytyy henkilökuntarooli ja tässä roolissa henkilötunnus. Muutoin uudet opiskelijat voidaan lisätä WinOodin kautta kuten ennenkin lähtien opiskelijan perustietojen kautta, eikä tätä ongelmaa tule.

 

Mikäli tämän kaltaisia uusia opiskelijoita pitää saada kirjattua Oodiin ennen korjauksen asentamista, voi tämän ongelman kiertää seuraavasti – kts. liite