OPIT

Lakisääteisiin poissaoloihin, jotka alkavat 1.8.2016 tai sen jälkeen on opiskelijan ilmoittauduttava poissaolevaksi

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Hei,

 

Lakisääteisiin poissaoloihin, jotka alkavat 1.8.2016 tai sen jälkeen on opiskelijan ilmoittauduttava poissaolevaksi, mikäli hän haluaa tämän perusteella pidennystä opintoaikaansa. Aikaisemmin Oodi on pidentänyt opinto-oikeuden voimassaoloaikaa lakisääteisen syyn verran, riippumatta opiskelijan ilmoittautumisen statuksesta (läsnä / poissa).

 

Liitteenä oleva teksti on lisätty Intoon uutena sivuna lukuvuosi-ilmoittautumiseen liittyviin teksteihin. Teksti käännöksineen on lisätty yhteisten asioiden pankkiin. Tämän lisäksi opiskelijoille tullaan lähettämään lukukausi-ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti ensi viikon loppupuolella jossa tämä asia on myös kerrottu.  

 

Mikäli teillä on omia ohjeita liittyen lakisääteisiin poissaoloihin päivittäkää nämä tekstit siten että niissä käy ilmi tämä muutos  (opiskelijan tulee olla ilmoittautunut poissaolevaksi mikäli hän haluaa jatko opintoaikaansa lakisääteiseen syyhyn perustuen). Tämä muutos koskee lakisääteisiin syitä, jotka alkavat 1.8.2016 ja sen jälkeen.    

 

Ystävällisin terveisin,

   Heli, Katri ja Timo

 

 

 

 

Katri Laaksonen

Järjestelmäsuunnittelija

Oppimispalvelut, Oppimisen IT (OPIT)

Aalto-yliopisto PL 11120 (Otakaari 1)

U223d, p. 050-376 5327, katri.j.laaksonen@aalto.fi