Sisu HELP

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

UI Expand
titleMiten kurssiaikatauluja voi suunnitella Sisussa?

Opintokalenterissa voi ennen ilmoittautumista lisätä esimerkiksi harjoitusryhmien tai luentojen opetusaikoja omaan kalenteriin ja katsoa, miten ne sopisivat yhteen muiden kurssien kanssa. Näin voi tarkastella sitä, mitkä harjoitusryhmät/luennot sopisivat omaan aikatauluun.

UI Expand
titleVoiko kurssin poistaa HOPSista, kun sen suoritus on vielä kesken?

Tämä ei ole suositeltavaa, koska kun kurssi on HOPSissa varmistetaan, että suoritus kurssista kirjaantuu Sisuun oikein. Kannattaa siis pitää kurssi HOPSissa siihen asti, että on saanut siitä arvosanan.

UI Expand
titleSaako tiedon kurssille pääsystä ennen kurssin alkua?

Jos kurssilla ei ole rajattua osallistujamäärää, hyväksytään kurssille ilmoittautuminen Sisussa heti, jos opiskelija täyttää ilmoittautumisen perusvaatimukset. Jos kurssilla on rajattu osallistujamäärä, päättyy kurssi-ilmoittautuminen 7 päivää ennen kurssin alkua, koska osallistujien vahvistamiseen pitää jättää jonkin verran aikaa kurssin opettajalle/hallintohenkilölle. Näin on toimittu myös Oodi-aikana. Osallistujat vahvistetaan myös osallistujamäärärajoitteisilla kursseilla ennen kurssin alkua ja opiskelija näkee Sisusta, onko saanut paikan kurssilla.

...