OPIT

EXAM

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

UI Button
titleENEnglish
urlhttps://wiki.aalto.fi/display/OPIT/Electronic+examination+in+Exam
UI Button
titleSV

Digital assessmentImage Removed

EXAM - Sähköinen tenttipalvelu

Digital assessmentImage Added

EXAM - Sähköinen tenttipalvelu on järjestelmä, joka mahdollistaa tenti tentin toteuttamisen, suorittamisen ja arvioimisen täysin sähköisenä. Voit tutustua tarkemmin EXAM:in täältäEXAMiin tästä.

EXAM toimii siten, että opettaja luo tentin, aikatauluttaa ja arvioi sen EXAM-verkkopalvelussa. Opiskelija puolestaan varaa henkilökohtaisen tenttiaikansa verkkopalvelussa, mutta saapuu suorittamaan tentin itse valitsemaansa videovalvottuun EXAM-tenttihuoneeseen Aalto-yliopiston kampukselle olevaan videovalvottuun EXAM-tenttihuoneeseen. Voit kirjautua verkkopalveluun osoitteesta: https://exam.aalto.fi.

Exam-tenttihuoneet Aalto-yliopiston kampuksella

Image Removed

Tarkista Oppimiskeskuksen aukioloajat täältä ja Kandidaattikeskuksen aukioloajat täältä.


Opettajan EXAM-ohjeet

exam_prosessiImage ModifiedCSC - Tieteen tietotekniikan keskus, joka ylläpitää EXAM -sähköistä tenttipalvelua, on laatinut opettajan oppaan tentin ja arvioinnin toteuttamiseen. Opas löytyy suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi täältä. Voit myös tutustua videon välityksellä, miltä EXAM-tentttitila näyttäytyy opiskelijalleOpettajan on hyvä tutustua myös Aallon omiin Opiskelijan Exam-ohjeisiin ennen tenttijärjestelmän käyttöä. Opiskelijaohjeet löytyvät alta. Koronan vaikutukset Exam-tenttimiseen löydät täältä.


Opiskelijan EXAM-ohjeet

Opiskelijan tentti-ilmoittautumisohjeet ja vinkit tenttiin valmistautumiseen löytyvät tältä sivulta.


Exam-tenttitilat Aalto-yliopiston kampuksella

  Image Added


Tarkista Oppimiskeskuksen aukioloajat täältä ja Kandidaattikeskuksen aukioloajat täältä.
Muistathan myös tarkistaa poikkeusaukioloajat sivuilta. Tentin suorittajan velvollisuus on tarkistaa itse, että rakennus on auki hänen varaamanaan ajankohtana. Exam-järjestelmään poikkeusaikataulut päivittyvät joskus viiveellä.

Tutustu videolta Exam-tenttitilaan:

Panopto
Height405
Width800
Sourcehttps://aalto.cloud.panopto.eu/Panopto/Pages/Embed.aspx?id=c358dfee-1ede-4a78-a2a3-ab5000b7088c&autoplay=false&offerviewer=true&showtitle=false&showbrand=false&start=0&interactivity=all"

Info

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää sähköisestä tenttimisestä, ole yhteydessä sähköpostilla ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen exam@aalto.fi.