Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Aloita lukemalla viime vuoden laserleikkausluento.

Virrat päälle

Ennen kuin laserilla voi leikata, on virrat tietenkin kytkettävä päälle. Kytke virrat päälle vasta sitten kun kaikki muu on valmista, koska laitteista tulee vähän melua.

Image Modified

Muista myös kytkeä LASER CUTTER FUME EXTRACTOR päälle pitämällä nappia pohjassa pari sekuntia, koska muuten kaikki huoneessa joutuisivat hengittelemään savua.

Varmista, että valo palaa molemmissa kytkimissä.

Image Modified

Fume extractor sammuu itsestään 2 tunnin kuluttua, tai painettaessa nappia, joten muista tarvittaessa painaa lisäaikaa. Vasemmalla oleva Huuvan ajastus nappula laittaa isomman vieressä olevan putken imemään, jolloin pienempi laserleikkurin putki ei ime yhtä tehokkaasti. Siksi huuvan nappia ei kannata painaa, paitsi sammuttaakseen sen.

Leikkauksen jälkeen

Odota muutama sekunti ennen laserleikkurin kannen avaamista, että fume extractor ehtii imeä sauhut leikkurin sisältä pois. Sammuta leikkuri, jos sinulla ei ole heti muuta leikattavaa. Fume extractorin voit sammuttaa tai jättää päälle, oman mielesi mukaan.

Siivous

Reikiä leikattaessa reiän keskiosa irtoaa ja tippuu alumiiniritilän läpi leikkurin lattialle. Välillä tällaiset roskat on syytä imuroida pois, koska ritilä saattaa nousta niiden päälle, jolloin lasersäde ei olekaan enää kohdistettu oikealle korkeudelle. Ritilän voi nostaa pois imuroinnin ajaksi. Laita ritilä takaisin sama puoli ylöspäin. Jos ritilän laittaa väärin päin, tulee lasersäde kohdistumaan väärälle korkeudelle, koska ritilä on taipunut.

Image Modified