Turnitin

Opettajan näkymä saapuneiden palautusten lokeroon

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Div
stylewidth:800px; margin-left: auto; margin-right: auto;


1. Mene MyCourses-työtilasi Tehtävät-osioon ja klikkaa kyseisen tehtävän nimeä (Turnitin tehtävä -palautusaktiviteetin tunnistat Turnitin-logosta)

2. Jos palautuslaatikossa on useampia osioita, ne näkyvät välilehtinä. Esimerkin tapauksessa osioita on kaksi ja niille on annettu nimet "Luonnos" ja "Arvioitava versio". Valitse palautusten katsomista varten oikea välilehti.

3. Arviointi nähtävissä -päivämäärä on ajankohta, jonka jälkeen opiskelijoilla on pääsy antamaasi palautteeseen. Arviontia voi tehdä tähän päivämäärään saakka. Sen jälkeen työt ovat lukutilassa. Voit säätää ajankohtaa tarvittaessa.

4. Jos opiskelijalista on pitkä ja haluat löytää tietyn opiskelijan työn helposti, kirjoita opiskelijan sukunimi Hae –kenttään. Opiskelijalista on aakkosjärjestyksessä nimen mukaan.

5. Avaa opiskelijan työ joko Palautuksen otsikosta, yhtäläisyysprosentista tai Arvosana -sarakkeen kynäkuvakkeesta. Palautus avautuu selaimessa uudelle välilehdelle, joka on Turnitinin Feedback studio -näkymä.

Palautuksen avautuminen MyCoursesista Feedback studioon voi kestää jonkin aikaa. Siirry palautuksesta toiseen Feedback studio -näkymän sisällä, sillä se tapahtuu huomattavasti nopeammin kuin ensimmäisen avaus MyCoursesista.

Vaikka järjestäisit MyCoursesin saapuneiden palautusten lokerossa palautettuja töitä eri järjestyksiin sarakeotsikoista, Turnitinin Feedback studiossa palautukset ovat kuitenkin aina samassa järjestyksessä opiskelijan nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.

6. Sen jälkeen, kun olet antanut palautteet Feedback studiossa, voit seurata saapuneiden palautusten lokerosta, ketkä opiskelijat ovat katsoneet annetun palautteen.

7. Käytä Turnitin työtunnusta (= Turnitin paper ID tai palautustunnus tai Turnitin-raportin ID) tunnisteena, kun haluat viitata työstä syntyneeseen Turnitin-alkuperäisyysraporttiin esimerkiksi väitöskirjan esitarkastukseen jättämisen yhteydessä (raportti apuna työn arvioinnissa) tai plagiointiepäilyn selvittelyssä (raportti perusteluaineistona).


Seuraavat ohjeet: Tulkitse alkuperäisyysraportti, Anna palautetta Feedback Studiossa

...