Sisu HELP

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Expand
titleMaksetut maksut
Maksettuihin maksuihin tulee näkyviin maksamasi ylioppilaskunnan jäsenmaksut. Lisäksi näkyviin tulevat kiltojen tai muiden yhdistysten jäsenmaksut, jos olet maksanut ne lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoja ei vielä ole siirretty Oodista Sisuun.
Expand
titleHenkilötiedot

Perustiedot Henkilötiedot koostuu kolmesta neljästä osiosta: Henkilötiedot, Yhteystiedotja , Tietojen luovutus. Kerran vuorokaudessa siirtyvät tiedot on kursivoitu.Henkilötiedoista löydät ja Turvakielto.

Henkilötiedoista löydät muun muassa nimi- ja kielitietosi. Toistaiseksi viemme ainoastaan seuraavien kenttien tiedot WebOodista Sisuun: Etunimet,Sukunimi, Kutsumanimi, Opiskelijanumero, Sukupuoli, Asiointikieli ja Kuollut.Yhteystietoja ja tietojen luovutusehtoja ei toistaiseksi siirretä SisuunKaikkia tietoja ei vielä siirretä Oodista Sisuun yön yli. Tietojen luovutusehtoja ja turvakieltoja sekä salaisia tai turvakiellon alaisia tietoja ei toistaiseksi siirretä Sisuun.

Tietoja ei voi vielä päivittää Sisussa. Jos tietojasi pitää päivittää, tee se itse WebOodissa tai ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Elokuusta 2021 alkaen voit päivittää yhteystietojasi ja luovutusehtojasi Sisussa Muokkaa-painikkeesta. Muita tietoja et voi päivittää itse. Jos muita tietoja pitää päivittää, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.