OPIT

EXAM

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

UI Button
titleEnglish
urlhttps://wiki.aalto.fi/display/OPIT/Electronic+examination+in+Exam

EXAM - Sähköinen tenttipalvelu

Digital assessment

EXAM - Sähköinen tenttipalvelu on järjestelmä, joka mahdollistaa tentin toteuttamisen, suorittamisen ja arvioimisen sähköisenä. Voit tutustua tarkemmin EXAMiin tästä.

EXAM toimii siten, että opettaja luo tentin, aikatauluttaa ja arvioi sen EXAM-verkkopalvelussa. Opiskelija puolestaan varaa henkilökohtaisen tenttiaikansa verkkopalvelussa, mutta saapuu suorittamaan tentin itse valitsemaansa videovalvottuun EXAM-tenttihuoneeseen Aalto-yliopiston kampukselle. Voit kirjautua verkkopalveluun osoitteesta: https://exam.aalto.fi.


Opettajan EXAM-ohjeet

exam_prosessiCSC - Tieteen tietotekniikan keskus, joka ylläpitää EXAM -sähköistä tenttipalvelua, on laatinut opettajan oppaan tentin ja arvioinnin toteuttamiseen. Opas löytyy suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi täältä. Opettajan on hyvä tutustua myös Aallon omiin Opiskelijan Exam-ohjeisiin ennen tenttijärjestelmän käyttöä. Opiskelijaohjeet löytyvät alta


Opiskelijan EXAM-ohjeet

Opiskelijan tentti-ilmoittautumisohjeet ja vinkit tenttiin valmistautumiseen löytyvät tältä sivulta.


Exam-tenttitilat Aalto-yliopiston kampuksella

 


Tarkista Oppimiskeskuksen aukioloajat täältä ja Kandidaattikeskuksen aukioloajat täältä.
Muistathan myös tarkistaa poikkeusaukioloajat sivuilta. Tentin suorittajan velvollisuus on tarkistaa itse, että rakennus on auki hänen varaamanaan ajankohtana. Exam-järjestelmään poikkeusaikataulut päivittyvät joskus viiveellä.

Tutustu videolta Exam-tenttitilaan:

Panopto
Height405
Width800
Sourcehttps://aalto.cloud.panopto.eu/Panopto/Pages/Embed.aspx?id=c358dfee-1ede-4a78-a2a3-ab5000b7088c&autoplay=false&offerviewer=true&showtitle=false&showbrand=false&start=0&interactivity=all"

Info

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää sähköisestä tenttimisestä, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen exam@aalto.fi.