Vipu-tiimi ja yhteistyökumppanit pitävät koulutuksia mm. verkkopedagogiikasta ja Aalto-yliopiston tukemista oppimisympäristöistä.
Voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen Koulutus-sivulle tulevasta uudesta opetustarjonnasta seuraavasti: kun olet kirjautuneena wikiin > Tools > Watch.

Aalto-yliopiston opetusyksiköt voivat lisäksi tiedustella Vipu-tiimiltä koulutusta yksikön tarpeisiin lähettämällä kuvauksen koulutustarpeesta osoitteeseen vipu(at)aalto.fi

Tekijänoikeuskoulutus -webinaarin tallenne löytyy VipuPisteen kohdasta Tekijänoikeudet opetuksessa.

Verkko opetuskäytössä 5op -kurssi alkaa 28.2.2014 

Lue lisää ja ilmoittaudu Insidessa. Ilmoittautuminen päättyy 31.1.2014  Kurssi alkaa 28.2.2014.
 

 

 

Menneet tapahtumat

 

Opetus, oppimateriaalit ja tekijänoikeudet -webinaari 1.11.2012 peruttu

Lue lisää.

E-aineiston linkitys verkko-oppimateriaaliksi -koulutus (2t)

E-artikkelien ja e-kirjojen käyttö kurssien oppimateriaaleina on sujuvaa, kunhan tiedossa on muutamat käyttöoikeuksiin ja linkittämiseen liittyvät käytännöt.

Samansisältöisiä koulutuksia järjestetään sekä lähiopetuksena että webinaareina lukuvuoden 2012-13 aikana. Syyslukukauden koulutukset: 17.10. ja 8.11.2012.
Kouluttajana Antti Rousi Aalto-yliopiston kirjastosta.
Lue lisää ja ilmoittaudu.

Havainnolliset lyhytvideot itseopiskeluun ovat käytettävissä kirjaston sivuilla.

Webinaareja tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä

Tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tietoiskutyyppisiä lyhytwebinaareja pitkin syksyä järjestää Aalto-yliopiston Adobe Connect -toimittaja Ilona IT. Joidenkin webinaarien kohderyhminä voi olla alemmat koulutusasteet, mutta opetusideoita ja teknologioita voi soveltaa yliopistokontekstiin. Webinaarit löytyvät kootusti Ilona IT:n tapahtumakalenterista.

OpeVeivit 15.5.2012

Opeveivit on Aalto-yliopiston oma tapahtuma kaikille opetuksen kehittämisestä kiinnostuneille opettajille, tutkijoille, opetuksen suunnittelijoille ja kehittäjille - verkostoitumista ja opetusideoiden sekä kokemusten jakamista varten. OpeVeivit järjestetään toista kertaa.

Welcome to the second annual OpeVeivit. It’s all about networking, sharing ideas and experiences in education. The event is aimed at educators, researchers, educational planners or developers.

Opefoorumi 16.4.2012

Learning materials in view
Mitä tarkoittaa avoimuus ja miten sitä voidaan edistää Aallossa?
Mitä ovat rikkaat tai itseohjaavat oppimateriaalit?
Miten oppimateriaaleja voitaisiin kehittää?

Avoimet kurssimateriaalit Aalto-yliopistossa 31.1.2012

Päivän tarkoituksena on pohtia miten Aalto-yliopiston opetushenkilöstö voisi jakaa joustavasti opetusmateriaaleja avoimesti koko maailmalle.

TIVI-O-AALTO epäkonferenssi 13.1.2012

Epäkonferenssi syntyy ja syttyy osallistujiensa aktiivisuudesta ja vuorovaikutuksesta. Järjestyksessä kolmas, vuosittain järjestettävä TIVI-O (= tieto- ja viestintätekniikka opetuksessa) kokoaa väkeä Aalto-yliopiston lisäksi myös muista Suomen yliopistoista.

OpeVeivit 2011

Kiitos kaikille osallistujille!

Tilaisuus järjestettiin 13.5.2011 Dipolissa.

OpeVeivit on tapahtuma kaikille tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytöstä kiinnostuneille Aallon opettajille, tutkijoille, opetuksen suunnittelijoille ja kehittäjille - verkostoitumista ja opetusideoiden sekä kokemusten jakamista varten. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa ja siitä on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne. Järjestämme myöhemmin tilaisuuksia myös englanniksi. Future events will be held in English, as well.

OpeVeivit 2011 materiaalit
OpeVeivit 2011 ohjelma

 

 

  • No labels