Turnitin

Opettajan antaman palautteen katsominen Feedback Studiossa

 


 


Feedback Studion avaaaminen palautuslaatikosta


1. Opettajan mahdollisesti antama palaute on katsottavissa vasta Julkaisupäivämäärän jälkeen.

2. Palautenäkymä eli Feedback Studio on avattavissa joko palautuksen nimen linkistä, Turnitin-alkuperäisyysraportin yhtäläisyysprosentista tai Arvosana-sarakkeen kynä-kuvakkeesta. Feedback Studio avautuu selaimessa uudelle välilehdelle.

Palautetta useassa eri paikassa

 

Opettaja voi antaa palautetta Feedback Studiossa kolmella eri tavalla, joten sinun tulee katsoa läpi kaikki kyseiset tavat (kuvassa numerot 1-3):

1. Mahdollinen arvosana näkyy oikeassa yläkulmassa ja tama sama arvosana näkyy myös MyCoursesin Palautukseni -näkymässä.

2. Dokumentin päälle annettu palaute: musta kuvake = palautekerros ei ole näkyvissä, sininen kuvake = palautekerros on näkyvissä. Jos kuvake on musta, klikkaa sitä, jotta voit nähdä palautteen

2.1 Dokumentin päällä olevaa puhekupla-kuvaketta klikkaamalla näet sen sisältämän kommentin, ks. myös seuraavassa kuvassa kohdat 2.1.1 - 2.1.2.

2.2 Dokumentissa voi olla myös yliviivauksia.

2.3 Osa kommenteista voi näkyä kirjoitettuna dokumentin päällä.

2.4 Opettaja on voinut värjätä tekstikohdan, jota puhekuplakommentti koskee.

3. Koko dokumenttia koskeva palaute avautuu sinisestä puhekupla-kuvakkeesta näytön oikeaan reunaan. Katso tarkemmin alempana kohdat 3.1.-3.3.

4. Jos opettaja on antanut palautetta käyttäen värjättyjä tekstikohtia, voit väliaikaisesti piilottaa värilliset yhtäläisyydet (kuvassa nro 4.1) eli yhtäläisyyskerroksen. Klikkaamalla yhtäläisyyskerroksen kuvaketta (4.) voit piilottaa tai ottaa sen näkyviin: punainen kuvake = yhtäläisyyskerros eli Turnitin-alkuperäisyysraportti on näkyvissä, musta kuvake = yhtäläisyyskerros ei ole näkyvissä.

5. Lataa palvelimelta -kuvakkeesta voit ladata pdf-tiedoston, josta voit nähdä kaikki dokumentista tekstinä annetut palautteet kerralla:

  • varmista, että Ohjaajan palautteen kerro on näkyvillä (nro 2 sinisenä). Jos haluat, että mukana on myös alkuperäisyysraportin merkinnät, varmista, että myös Yhtäläisyyskerros on näkyvillä (nro 4 punaisena)
  • valitse pop-up -ikkunaan avautuvasta valikosta Nykyinen näkymä, jolloin Turnitin muodostaa pdf-tiedoston.

 

2.1. Klikkaa valkoista puhekuplaa nähdäksesi kommentin.

2.1.1. Kommentti avautuu pieneen pop-up-ikkunaan.

2.1.2. Opettaja on voinut liittää kommentin johonkin tehtävän arviointikriteereistä. Tässä tapauksessa kommentti liittyy "Ilmaisu" -nimiseen arviointikriteeriin (kaikki arviointikriteerit ovat nähtävissä kohdassa 3.1.)

 
 

3.1. Klikkaa auki arviointikriteeristö, joka avautuu pop-up-ikkunaan (mikäli opettaja on liittänyt kriteeristön tähän tehtävään).

3.2  Kuuntele äänipalaute klikkaamalla nuolta (äänikommentti-toiminto ei näy, jos opettaja ei ole antanut äänipalautetta).

3.3. Koko dokumenttia koskeva tekstimuotoinen palaute näkyy tässä