Top Leader - Kyvykkyyksiä etsimässä

Workspace Navigation

3 Koulutukset

Uudista - ja menesty liiketoiminnassa -valmennus alkaa 27.11.2014


Pk-yrityksen työntekijöiltä ja johdolta edellytetään entistä monipuolisempaa osaamista. Menestyvän yritystoiminnan kannalta on oleellista, että henkilöstöstä mahdollisimman monella avainhenkilöllä on sopivan laaja-alaisesti sekä tarvittavaa osaamista että aloite- ja päätöksentekokykyä. Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet täsmävalmennuksen. Ohjelma on joustava ja valmennusmoduulit (5 kpl) toisistaan riippumattomia. 

Tutustu ohjelman sisältöön tästä  

_______________________________________________________

Syksyllä 2014 on alkamassa kolme Top Leader -hankkeen koulutusta. Teemoina talouden tunnusluvut, esimiestyön kehittäminen ja myyntiosaamisen kehittäminen.

Tutustu ohjelmiin:

Osaava esimies
Tehoa myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon
Kannattavaa liiketoimintaa

_______________________________________________________

Uudistettu projektin toinen koulutusohjelma PK-yritysten johdolle ja PK-yritysten johtotehtävistä kiinnostuneille asiantuntijoille  (OHJELMA TOTEUTETAAN PÄIVITETYLLÄ OHJELMALLA SYKSYLLÄ 2014)

Uudistettu Liiketoiminnan kehittäjän menestyksen avaimet koulutusohjelma on valmistunut. Mukaan voi hypätä joustavasti heti maaliskuun alun jälkeen. Koulutusohjelma sisältää neljä lähikoulutuspäivää (20.5.2014, 5.6.2014, 20.8.2014 ja 18.9.2014) sekä yrityksen jonkin toiminnan tai prosessin parantamiseen tähtäävästä kehittämistyöstä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä

Lue lisää ohjelmasta täältä

Lataa tästä ohjelman esite

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Aíra Davidsson, aira.davidsson@aalto.fi, gsm 040 756 8717 ja Anne Kallio, anne.kallio@aalto.fi, gsm 050 316 0976

______________________________________________________

Projektin ensimmäinen koulutus starttasi helmikuussa 2014

Alunperin marraskuulle 2013 ajoitettu koulutusohjelma palautettiin syksyllä 2013 sidosryhmäpalautteen myötä tuotekehitykseen ja aloitus siirrettiin helmikuulle 2014.

Ohjelmassa on kuusi lähityöpäivää ja viisi etäopiskelupäivää. Koulutusten teemat on valittu tutkimus- ja työpajatyöskentelyn kautta ja ne liittyvät korkealla tasolla esimerkiksi seuraaviin: osto, tuotanto, myynti, laatu, EHQS ja talouslaskenta. Koulutukseen osallistuvat kehittävät johtamis- ja liiketoiminnan johtamisosaamistaan yrityksensä/työnantajansa tarpeisiin. Osallistumismaksuja tuetaan julkisista varoista.

Koulutusohjelman sisältöä kehitetään jatkuvasti projektin tutkimus- ja selvitystyön edetessä ja pidettävien työpajatyöskentelyjen pohjalta.

Katso lisää koulutusohjelman sisällöistä ja kustannuksista: Menestyksen avaimet

 

 

Top Leader hanke luotsaa pk-yrityksiä hallittuun kasvuun. Lue Kehity&Menesty lehdessä julkaistu artikkelistä tästä