[in English]

Tervetuloa Oppimisen IT -tiimin sähköisen asioinnin ohjesivulle!


Näille sivuille on koottu Oppimispalveluiden (LES) sähköisen asioinnin ohjeita eAge ja Nintex -järjestelmissä. Nämä sivut korvaavat aikaisemman eAge ohjesivun.

Sivun vasemmassa reunassa olevasta valikosta pääset ohjeisiin, jotka on jaoteltu käyttäjäryhmittäin. Ohjesivuja päivitetään tarvittaessa.

eAge - sähköinen asiointijärjestelmä

eAge on Aallon järjestelmä, jota käytetään web-lomakepohjaisiin asiointiprosesseihin. Järjestelmä on käytössä erilaisissa opintoasioiden prosesseissa (esim. opinnäytteiden arvostelu, lisäajan hakeminen, todistushakemukset) sekä tapahtumailmoittautumisissa. eAgen käytöstä ollaan luopumassa, eikä eAgeen tehdä enää uusia oppimispalveluiden asiointiprosesseja.

Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat pääsevät kirjautumaan eAgeen Aalto-tunnuksella. Jos käyttäjällä ei ole Aalto-tunnuksia, järjestelmään voi rekisteröityä ulkopuolisena käyttäjänä ja sen jälkeen aktivoida rekisteröitymisen järjestelmän antamien ohjeiden mukaisesti.

Tapahtumailmoittautumisten käsittely eAgessa:

  • Tapahtuman järjestäjä voi jättää palvelupyynnön palvelukeskukselle, jos tapahtuman ilmoittautumisten ja maksujen käsittelyyn halutaan käyttää eAge-järjestelmää.
  • Lisätietoja aalto.fi (vaatii kirjautumisen): https://www.aalto.fi/fi/palvelut/palvelukeskus-pave

Nintex - sähköinen asiointijärjestelmä

  • Käyttäjätuki ja käyttöoikeudet: nintex-les(at)aalto.fi

  • No labels