Tervetuloa Tuotantotalouden peruskurssin wiki-sivuille!

Näillä sivuilla on tarkoitus jakaa materiaalia ja mahdollistaa materiaalin kehittäminen yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Tässä vaiheessa toivomme, että jätätte kommentteja sivujen sisällöstä ja ulkoasusta. Kommentteja voitte jättää sivun alalaidassa olevan Add Comment-painikkeen kautta. Parannamme sivuja teidän tekemien kommentien pohjalta

Laskuharjoitukset - Teoria & Tehtävät

Sivujen sisältö

13 Comments

 1. Hei!

  Toivottavasti mahdollisimman moni jättää kommentteja.
  Kommentit voivat liittyä yhtä hyvin wiki-järjestelmään kuin sivujen sisältöön (esimerkiksi tehtäviin).

  Erityisesti kiinnostaa, kannattaako teidän mielestä jakaa materiaali näin wikin kautta vai suoraan pdf:nä Nopan kautta.

  Terveisin,
  Tuomo

 2. Anonymous

  Hei.

  Tämä on hieman monimutkainen ja hankala systeemi opiskelijan kannalta. Mielestäni kaikkein selkein tapa olisi laittaa harjoitukset jakoon noppaan .xls/.pdf muotoisena ja lisätä wikin sisältämät sivut noppaan lisämateriaali osioon, joko sellaisenaan, tai .pdf muodossa. Itse olen tallentanut kaiken materiaalin ja tehtävät oman tietokoneen kovalevylle, jolloin pystyn opiskelemaan myös selaisessa ympäristössä, missä ei ole pääsyä verkkoon.

  1. Hei,

   Hyviä pointteja! Syy wikin käyttöön oli, että henkilökunnan olisi helpompi päivittää materiaalia. Ideana oli/on, että opiskelijat pääsevät pilotointivaiheen jälkeen lisäämään tehtäviä ja tekemään muutoksia materiaaliin.

   Nykyisellään wikistä taitaa opiskelijan kannalta olla enemmän haittaa kuin hyötyä (wiki vs. pdf nopassa).

   Kiitos kommentista! Toivottavasti jatkossa tulee lisää hyviä kommentteja.

   Terveisin,
    Tuomo

 3. Anonymous

  Morjensta

  Mistä prujut voi hakea ja millonka? Tarvitaanko mukaan jotain muutakin kuin rahaa?

  1. Hei,

    Tähän osaa varmasti vastata paremmin ne opiskelijat, jotka ovat käyneet postissa kysymässä. Itse olen siinä uskossa, että ensimmäisessä erässä (10.9. mennessä) opetusmonisteen tilanneet ovat voineet noutaa omansa maanantaista alkaen 9 euron maksua vastaan. Myöhemmin tilanneet (tilauskierros sulkeutuu tänään klo 23:59) voivat noutaa omansa noin viikon päästä.

   Terveisin,
    Tuomo

 4. Hienoa, että kurssilla on otettu käyttöön wiki. Erityisen hyvänä voisin pitää wikin käyttöä ryhmätöiden tai muiden kommunikaatiota vaativien töiden alustana.

  1. Hei,

    Kiitos palautteesta! Olen samaa mieltä, että wikin parhaat puolet tulevat esiin kursseilla, joissa opiskelijat tekevät ryhmätöitä tai monissa TKK:n tutkimusprojekteissa. Toivottavasti järjestelmä havaitaan toimivaksi, ja sen käyttö TKK:lla laajenee.

    Tuotantotalouden peruskurssi on hieman liian suuri kurssi eri järjestelmien pilotoimiseen. Nyt opetusmateriaalia siirrettiin tänne lähinnä siitä syystä, että laskuharjoitusmonisteen jakamiseen haluttiin löytää toinen tapa Oodi-tilausten lisäksi.

    Terveisin,
     Tuomo

 5. Anonymous

  Tehtäväkierrosten 4-9 ratkaisut voisi tulla noppaan/wikiin pikapuolin kun tenttikin on vain 5 päivän kuluttua.

  1. Hei,

    Lisäsin vastaukset .pdf-tiedostona ajan puutteen vuoksi. Pyrimme saattamaan vastaukset wiki-muotoon pikimmiten, kuten myös jakamaan ne Excel-tiedostoina.

    Terveisin,
     Tuomo

 6. Anonymous

  Kiitos selkeistä ja seikkaperäisistä kalvoista, joihin onnekseni törmäsin hakiessani lisätietoa laskentatoimen tenttiin lukiessa!

  Terveisin
  liiketoimintaosaamisen opintokokonaisuuden opiskelija Tampereen yliopistosta

 7. Anonymous

  Lista selityksineen tärkeistä ja kurssin kannalta oleellisimmista käsitteistä sekä termeistä olisi varmasti hyödyllinen, kun ne kuitenkin vaaditaan tentissä osattavaksi.

 8. Anonymous

  Cheap Twins May Limited Jerseys Seem to be do-it-yourself.Herbal and homeopathic treatments do no. Cheap Womens Freese Limited Jerseys Was always based on Caravaggio, Van Gogh, Rembrandt, Goya and Millet, Camm says, from the realism and dedicated relationship because of their materials.cond jackpot can be a $50 coupon. Cheap Elite Tropeano Youth Jerseys jFvhhRToFq