Aalto-1

Aalto-1 projekti odottaa uusia opiskelijoita

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Kiireisen kesän jälkeen pyörähtää käyntiin uusi lukuvuosi ja Aalto-1 projekti odottaa taas uusia motivoituneita opiskelijoita tiimiinsä. Tänä talvena alkaa jo varsinaisen satelliitin laitteiston prototyyppien rakentaminen ja ohjelmiston kirjoittaminen. Työ muuttuu entistä haastavammaksi mutta samalla myös mielenkiintoisemmaksi.

Jos haluat tulla mukaan projektiin, niin parhaiten se onnistuu osallistumalla satelliitin rakentamiseen liittyvän opetukseen. Mikäli et löydä sinua kiinnostavaa aihetta sivulta, voit silti osallistua projektiin. Aalto-1 satelliitin rakentamiseen ei liity vain antennit ja elektroniikka, mutta myös projektin johtaminen, grafiikka, taitto jne.

Syksyn ensimmäinen Aalto-1 tiimin kokous kaikille tulokkaille pidetään keskiviikkona 14.9 klo 14:00, Otakaari 5 A C124.