Sisu HELP

Opiskelijan Sisu-ohjeet 10.1.2023 alkaen aalto.fi-sivustolla

Linkki uusiin ohjeisiin
Opiskelijan ohjeet poistetaan täältä 31.1.2023. Opettajien ja hallinnon ohjeet jäätävät edelleen tälle sivustolle.

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

[på svenska] [in English]

Huom!

Varmistathan opintosuunnitelman kommentoinnin ja ohjauksen käytännöt omasta korkeakoulustasi tai ohjelmastasi ennen kuin lähetät kommentteja suunnitelmaasi liittyen. Yhteystiedot löydät Intosta.


Voit lisätä opintosuunnitelmaan yleisiä tai tiettyyn kohtaan kohdistettuja kommentteja esim. Aalto-yliopiston ulkopuolella suoritetuista tai suoritettavista opinnoista. Yleiset kommentit kohdistuvat koko opintosuunnitelmaan ja kohdistetut valitsemaasi kohtaan suunnitelmassa (esim. opintojakso tai -kokonaisuus). Kommentteja ei voi muokata tai poistaa lähettämisen jälkeen.

  • Paina oikean yläkulman ohjaus-painiketta ja valitse sen jälkeen yleinen tai kohdistettu kommentti . Kun valitset kohdistetun kommentin, voit valita, mihin tutkintorakenteen kohtaan kommentti kuuluu. 

Ohjaus-painike

  • Ruksi vielä laatikko, jossa vahvistat tiedostavasi arkaluontoisten tietojen lähetykseen liittyvät asiat ja paina Lähetä.

Arkaluontoisten tietojen lähtettämisen hyväksyminen


Huomioithan, että kommentti ei toistaiseksi tulostu opintosuunnitelmaan.


  • Jos kommenttisi käsittää toisen Sisu-järjestelmän piirissä olevan yliopiston opintojakson tai -kokonaisuuden (esim. JOO-opinnot), toimi seuraavasti:
    Mene Haku-toiminnon kautta etsimään haluamasi kurssit. Muista vaihtaa yliopisto haluamaksesi Hae opintoja -kentän perässä. Huom! Aalto-yliopisto ei vastaa muiden yliopistojen tietosisällöstä.

  • Mene Opintojen rakenne -näkymään, jossa klikkaa auki vasemman reunan Sijoita suunnitelmaan -avustimen ja sijoita opintojaksot tai -kokonaisuudet niihin kokonaisuuksiin, joihin sen sijoittaminen on mahdollista. Muista vahvistaa valinta oikeassa valinta-avustimessa. Nämä opintojaksot ja -kokonaisuudet näkyvät tulosteella. 

  • No labels