Sisu HELP


Skip to end of metadata
Go to start of metadata

[in English] [på svenska]

Tämän sivun sisällysluettelo:


Opintosuoritusote

Opintosuoritusotteen lataaminen Sisusta

Voit ladata Sisusta sähköisesti varmennetun pdf-muotoisen opintosuoritusotteesi kun siirryt Omat tiedot -osiossa välilehdelle Suoritukset. Klikkaapainiketta Muodosta opintosuoritusote -painike. Valitse millä kielellä haluat otteen: suomeksi, ruotsiksi vai englanniksi. Voit myös valita useita, jos haluat tulostaa otteen useammalla kielellä. Muodosta-nappia klikkaamalla Sisu alkaa muodostamaan suoritusotetta. Jos valitsit useita kieliä, muodostuu pakattu tiedosto, joka sisältää erillisen pdf-tiedoston jokaista kieltä kohden. Tiedosto tulee ensin tallentaa koneelle ja purkaa, jotta voit tarkastella ja tulostaa suoritusotteita. Opintosuoritusotteen muodustumisessa kestää hetki, ja tämän jälkeen yläreunaan ilmestyy vihreä ilmoituspalkki, jossa lukee lataa pdf. Tästä avatessasi saat suoriteotteen itsellesi ja voit tallentaa tai tulostaa sen.

Tarkempia tietoja opintosuoritusotteesta

Opiskeluoikeustietojen alle listataan opiskelijan kaikki suoritukset. Ensin listataan suoritetut opintokokonaisuudet siihen kuuluvine opintoineen, sitten suoritetut opintojaksot ja lopuksi opintojaksojen osasuoritukset suoritukset. Opinnot ovat suoritusjärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Suorituslistauksen alla on kaikkien opintojen keskiarvo, opintojaksojen ja osasuoritusten suoritetut opintopistemäärät sekä hyväksiluettujen opintopisteiden määrä.

Suoritusotteen lopussa näytetään ne arvosana-asteikot, joilta suoritusten arvioinnit on annettu sekä selitteet opintopistelaajuudesta, asteriskistä (muualla suoritetut opinnot) sekä suorituskielet.

Opiskelutodistus

Voit ladata Sisusta sähköisesti varmennetun pdf-muotoisen opiskelutodistuksen kun siirryt Omat tiedot -osiossa välilehdelle opiskeluoikeudet. Valitaksesi opiskelutodistuksen kielen paina muodosta opiskelutodistus. Valitse millä kielellä haluat otteen: suomeksi, ruotsiksi vai englanniksi. Voit myös valita useita, jos haluat tulostaa otteen useammalla kielellä. Tulosta-nappia klikkaamalla Sisu alkaa muodostamaan opiskelutodistusta. Jos valitsit useita kieliä, muodostuu pakattu tiedosto, joka sisältää erillisen pdf-tiedoston jokaista kieltä kohden.


  • No labels