Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

(in English) (på svenska)

Digitaalisesti varmennettu opintosuoritusote tilataan weboodin kautta ennen sisun käyttöönottoa

Opintosuoritusotteen lataaminen Sisusta

Voit ladata Sisusta epävirallisen pdf-muotoisen opintosuoritusotteesi kun siirryt Omat tiedot -osiossa välilehdelle "Suoritukset". Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta, josta aukeaa "Tulosta opintosuoritusote" -painike. Opintosuoritusotteen muodustumisessa kestää hetki, ja tämän jälkeen yläreunaan ilmestyy vihreä ilmoituspalkki, jossa lukee "lataa pdf". Tästä avatessasi saat suoriteotteen itsellesi ja voit tallentaa tai tulostaa sen.

Tarkempia tietoja opintosuoritusotteesta

Opiskeluoikeustietojen alle listataan opiskelijan kaikki suoritukset. Ensin listataan suoritetut opintokokonaisuudet siihen kuuluvine opintoineen, sitten suoritetut opintojaksot ja lopuksi opintojaksojen osasuoritukset suoritukset. Opinnot ovat suoritusjärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan. Suorituslistauksen alla on kaikkien opintojen keskiarvo, opintojaksojen ja osasuoritusten suoritetut opintopistemäärät sekä hyväksiluettujen opintopisteiden määrä.

Suoritusotteen lopussa näytetään ne ne arvosana-asteikot, joilta suoritusten arvioinnit on annettu sekä selitteet opintopistelaajuudesta, asteriskistä (muualla suoritetut opinnot) sekä suorituskielet.  • No labels