Sisu HELP
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

[på svenska] [in English]

Opintokalenterin kaikki toiminnallisuudet eivät ole vielä käytössä.

Sisussa opinnot suunnitellaan ensin Opintojen rakenteessa, sen jälkeen opintojaksot ajoitetaan Ajoituksessa ja suunnitellaan lukujärjestys Opintokalenterissa.

Kalenterissa on viikko- ja kuukausinäkymät. Oikean ylälaidan nuolilla voit siirtyä edellisiin tai seuraaviin viikkoihin tai kuukausiin.

Kalenterin merkinnät ja vienti toiseen kalenteriin

Kalenteriin voi lisätä oman kalenterimerkinnän, joka voi olla myös toistuva.

Oma kalenterimerkintä -ikkuna

Omat kalenterimerkinnät ja sekä opetuksen toteutukset voi synkronisoida Office 365:n webbikalenterin kanssa. Kalenterin päivittyminen määrittyy Office365:n periaatteiden mukaisesti.

Opintokalenterin merkinnät voi viedä toiseen kalenteriin kalenterin oikeassa yläkulmassa olevasta Vie toiseen kalenteriin -napista. Napista avautuu oheinen ikkuna

Vie toiseen kalenteriin -ikkuna, jossa on kopioitavissa oleva URL-osoite

Opintokalenterin välilehdet

Opintokalenterin oikeassa reunassa on kolme välilehteä (ks. kuva): Opetus valitsematta, Ilmoittautuminen ja opetus sekä Päättyneet ja keskeytetyt.

  • Opetus valitsematta -välilehdellä ovat ne opintojaksot, joita ei ole vielä ajoitettu Ajoitus-näkymässä (otsikko: Ei sijoitettu aikajanalle) ja joiden opetuksia ei ole viety kalenteriin. Opintojaksot näytetään opintosuunnitelmittain ja valintaa voi vaihtaa. Jos opintojaksossa on opetusta, se voidaan lisätä kalenteriin klikkaamalla Jatka valintaan. Tällöin aukeaa opintojakson esitteen Suoritustavat-välilehti, jossa voidaan valita suoritustapa (jos sitä ei ole valittu jo) ja sen jälkeen lisätä opetus kalenteriin (valitse).
  • Ilmoittautuminen ja opetus -välilehdeltä löydät muun muassa ne toteutukset, joihin ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut ja ne, joihin ilmoittautumisesi on jo hyväksytty.
  • Päättyneet ja keskeytetyt -välilehti sisältää päättyneet, keskeytetyt ja peruutetut toteutukset.

Näkymä opintokalenterista  • No labels