OPIT

eAge

Olemme muuttaneet! eAgen ohjeet päivitetään jatkossa Oppimisen IT-tiimin sähköisen asioinnin ohjesivulle: https://wiki.aalto.fi/display/easiointi/

We have moved! You can find eAge instructions here: https://wiki.aalto.fi/display/easiointi/Instructions+in+English

eAge on järjestelmä, jota voidaan käyttää web-lomakepohjaisiin asiointiprosesseihin. Järjestelmää käytetään mm. opintoasioiden prosesseissa sekä tapahtumailmoittautumisissa.

Sähköinen asiointijärjestelmä eAge

Kirjautuminen Aalto-tunnuksilla tai ulkopuolisena käyttäjänä

Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat pääsevät kirjautumaan eAgeen Aalto-tunnuksella. 

 Jos käyttäjä ei ole Aalto-yliopiston henkilökuntaa tai opiskelija, eikä hänellä siis ole Aalto-tunnusta, käyttäjä voi rekisteröityä järjestelmään ulkopuolisena käyttäjänä ja sen jälkeen aktivoida rekisteröitymisen järjestelmän antamien ohjeiden mukaisesti.

Asioiden käsittelyroolit järjestelmän pääkäyttäjältä

Asioiden käsittely järjestelmässä tapahtuu rooleilla, joita lisää vain eAgen pääkäyttäjä. Oikeiden käsittelyroolien lisäämistä nopeuttaa tieto siitä, minkä asian ja minkä organisaation (esim. minkä koulun) hakemuksia käyttäjä käsittelee. Oikean käsittelyroolin lisäämistä nopeuttaa myös, jos tiedät, että tarvitset samanlaiset oikeudet kuin tietyllä toisella käyttäjällä.

Pyyntö käsittelijäroolin lisäämisestä lähetetään osoitteeseen eage@aalto.fi. Käyttäjälle lähetetään tarvittaessa tarkemmat ohjeet, jos käsittelijäroolin myöntämiseen tarvitaan vahvistus esimerkiksi esimieheltä. 


Tuki

Voit lähettää tukipyyntösi osoitteeseen eage@aalto.fi.