OPIT

Tips for students

Järjestä omat kurssit MyHome-etusivullasi 

Opiskelijana voit järjestää omalla MyCoursesin kotisivullasi (MyHome) näkyviä kursseja "customise this page"-painikkeella. (kuva 1.) Alasvetovalikosta valitaan haluttu näytettävien kurssien määrä ja +-symbolista vetämällä järjestetään kurssit siten, että suoritetut kurssit siirretään alimmaisiksi.(kuva 2.)

Kuinka poistan kurssin MyCoursesista? Kurssin keskeyttäminen tai kurssi on suoritettu ja merkintä on jo tallennettu Oodiin

Oodissa kohdasta “Ilmoittautumiset” löydät kurssilistan, ja jos ilmoittautumistasi ei ole opettajan puolesta muutettu muotoon "vahvistettu" niin kurssin riviltä löytyvät painikkeet ”arkistoi” ja ”poista ilmoittautuminen”. Poista ilmoittautuminen –painikkeella saat kurssin poistettua, tieto välittyy MyCoursesiin kun seuraavan kerran kirjaudut .

Jos kurssin ilmoittautumisesi on Oodissa "vahvistettu", et voi poistaa ilmoittautumista Oodissa.

Voit myös järjestellä kurssejasi MyCoursesissa siten, että suoritetut kurssit eivät näy omalla etusivullasi (ohjeet yläpuolella). (Tämä tapa ei kuitenkaan estä kurssille lähetettyjen uutisviestien saapumista sähköpostiisi.)Kuva/Bild/Picture 1.

 

Kuva/Bild/Picture 2.

Customise your personal home page in MyCourses


Click "customise this page"-button. (picture 1.) Choose how many courses you want to be shown in your homepage, rearrange your courses.(picture 2.)

 

How to remove a course from MyCourses –list by unenrolling from a course in Oodi (dropping out)

How to remove a course from MyCourses when you have finished the course and you have received your final results to Oodi

You can use these instructions only if you do not wish to participate the course and your registration status in Oodi is "registration valid". You will lose access to course materials in MyCourses.

1.  Unenrol in Oodi: MyStudies > Registrations > Remove registration

   • No labels