OPIT

Lukuvuosi-ilmoittautumisajat lukuvuodelle 2017-18

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

  • Ilmoittautuminen syys- ja kevätlukukaudelle 2.5.-15.9.2017 (Uudet opiskelijat ilmoittautuvat saamiensa ohjeiden mukaan.)

  • Kevätlukukauden 2018 ilmoittautumistietojen muuttaminen mahdollista WebOodissa 27.11.2017-15.1.2018, jolloin kevään poissaoloilmoittautumisen voi muuttaa läsnäoloksi. Läsnäolon sen sijaan voi muuttaa poissaoloksi vain opiskelijapalvelupisteessä ilmoittautumisaikana.

 

Inton lukukausi-ilmoittautumiseen liittyvät tekstit päivitetään heti kun saadaan asiat eri tahoilta vielä tarkastettua, viimeistään on tarkoitus saada tekstit käännöksineen valmiiksi huhtikuun puoleen väliin mennessä. Heli Heinolalta tulee erillinen viesti koulujen/tohtoriohjelmien Into-yhdyshenkilöille kun tekstit ovat Inton pankissa päivitettyinä tulevalle lukuvuodelle.